avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Activitate sandraBUNLOK

Activitate sandraBUNLOK

Răspuns la discuția SUSPECT SAU VICTIMA???
AvocatAdelaBratulescu a scris:

Buna ziua! Gresala dvs. este ca nu ati depus si dvs. plangere penala impotriva persoanelor care v-au agresat. In situatia de fata puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente sau, in functie de caz, de savarsirea infractiunii de incaierare.

MULTUMESC MULT DA EU AM DEPUS PLANGERE DUPA CARE SI ELE LA UNA LUNA SAU PREZENTAT CU PLANGERE IN CARE ELE MINT CA EU AM LOVIT PRIMA ..EU DOAR MAM APARAT .DA DOSARUL NOSTRU MERGE MAI DEPARTE IN ISTANTA DAR NU INTELEGEAM CUM SA NE DEA PEDEAPSA IN FOLOSUL COMUNITATII ADICA TOT EU BATUTA TOT EU IN SPITAL EU STAU 3 LUNI ACASA CA NU AM PUTUT LUCRA SI CAND AM AUZIT CA SA R PUTEA SA FIU SI EU ACUZATA ..PAI ORCE OM E ATACAT PE STRADA MAI ALES IN FATA BLOCULUI LUI E NORMAL SA SE APERE NU CRED CA CINEVA STA SA IA BATAIE SA MOARA ..DOAMNE CE LEGI AVEM ..
danpopescu2011 a scris:

Daca mai sunteti in termen, puteti formula si dvs.plangere prealabila ptr.infractiunea de lovire si alte violente prevazuta si pedepsita de art. 193 NCP.Conf.art.296(1)NCPP plangerea prealabila poate fi introdusa in termen de 3 luni din ziua in care persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei.Daca ati depasit acest termen, mai puteti formula plangere penala(nu plangere prealabila)ptr.infractiunea de incaierare prevazuta si pedepsita de art.198 NCP.

MULTUMESC MULT DA EU AM DEPUS PLANGERE PT CA AM CHEMAT ORGANELE DE POLITIE ELE AU FUGIT CAND AU AUZIT .. DUPA CARE SI ELE LA UNA LUNA SAU PREZENTAT CU PLANGERE IN CARE ELE MINT CA EU AM LOVIT PRIMA ..EU DOAR MAM APARAT .DA DOSARUL NOSTRU MERGE MAI DEPARTE IN ISTANTA DAR NU INTELEGEAM CUM SA NE DEA PEDEAPSA IN FOLOSUL COMUNITATII ADICA TOT EU BATUTA TOT EU IN SPITAL EU STAU 3 LUNI ACASA CA NU AM PUTUT LUCRA SI CAND AM AUZIT CA SA R PUTEA SA FIU SI EU ACUZATA ..PAI ORCE OM E ATACAT PE STRADA MAI ALES IN FATA BLOCULUI LUI E NORMAL SA SE APERE NU CRED CA CINEVA STA SA IA BATAIE SA MOARA ..DOAMNE CE LEGI AVEM ..
ASTAZI AM FOST CHEMATA LA POLITIE PT A INAINDA DOSARUL IN INSTANTA SI AM INTREBAT DACA SA IMI IAU UN AVOCAT SI MI SA SPUS CA NU E NEAPARAT NEVOIE DACA EU SPUN ADEVARUL..DAR MA INTREB CUM MA APAR EU SINGURA IN ISTANTA DACA ELE VIN CU UN AVOCAT SI MINT AVOCATUL STIE CUM SA VB DAR EU CU ADEVARUL MEU OARE GASTIG?? ATATA LUME NEINDREPTATITA NUSTIU CE SA FAC???
Multumesc mult da eu am depus plangere dupa care si ele la una luna sau prezentat cu plangere in care ele mint ca eu am lovit prima ..eu doar mam aparat .da dosarul nostru merge mai departe in istanta dar nu intelegeam cum sa ne dea pedeapsa in folosul comunitatii adica tot eu batuta tot eu in spital eu stau 3 luni acasa ca nu am putut lucra si cand am auzit ca sa r putea sa fiu si eu acuzata ..pai orce om e atacat pe strada mai ales in fata blocului lui e normal sa se apere nu cred ca cineva sta sa ia bataie sa moara ..doamne ce legi avem ..
Buna ziua o intrebare .am fost asteptata de 2 persoane cunoscute in fata blocului lovita si injurata amenintata normal ca am impins si eu aparanduma cineva a chemat politia.dupa incaierarea asta .eu am ajuns la urgente cu deget rupt ..avand certificat medical pt 40 zile intre timp a fost vb de o operatie si pala la urma au fost 80 zile medical si 10 zile internare ..ele au depus plangere ca eu am lovit bineinteles mintind .ele au certificat medical cu 3 zile .in sfarsit dupa juma de an ele au vrut sa ne inpacam dar nu ma simt vinovata si nu am de ce sa ma inpac am suferit atata din cauza lor plus bani cheltuiti la spitale operatii ..acum am inteles ca dosarul merge in instanta si am fost la politie si mia spus ceva ca e dosar penal si ca putem primi pedeapsa la locul de munca sau amenda?? Si mi sa parut suspect eu cu ce am gresit????

Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Multumesc