Buna ziua,
Parintii mei au o problema.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje si 16 apartamente dispuse pe 4 coloane.Acum ceva ani 3 tronsoane de acoperis au fost recopertate iar cel al parintilor nu.Mentionez ca ei stau la ultimul etaj si panta de scurgere se afla fix in tavanul lor(cand ploua afara ploua si in casa).In fine,nu tavanul lor este important ci faptul ca o vecina de palier care a dispus reparatia acoperisului pe partea ei,i-a actionat in instanta pe cei care nu au platit.Reprezentarea la judecatorie a fost facuta de un presedinte imbecil si un ajutor si drept urmare parintii mei s-au trezit cu notificare de executare in termen de 5 zile daca nu achita cota de reparatie.
Pai care cota ca pe scara respectiva de bloc,tronsoanele s-au refacut independent .Ai mei inca s-au chinuit cu cei de sub ei sa puna bani sa faca si partea lor dar nu au avut cu cine discuta pe motivul ca ''la ei nu ploua''.Prin urmare de ce ar plati cota parte sau ar fi executati pentru ceva ce nu s-a facut pe partea lor si nu afecteaza restul tronsoanelor datorita pantei ???Adica altii si-au reparat sa nu le ploua in casa si ai mei trebuie sa plateasca pentru asta ?Mentionez ca nu a existat un fond de bloc alocat reparatiilor din cauza mai multor familii care nu binevoiau sa plateasca absolut nimic.Ce se poate face in acest caz? Unde se poate face apel ? Ce avocat trebuie tocmit?