avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate roky51

Activitate roky51

buna ziua
Ca administrator reprezint un srl care a cumparat o cladire de la un alt srl{sa-l numim ALFA}. Este vorba de un magazin satesc fost magazin al cooperatiei si cumparat de acest srl ALFA de la care am cumparat eu cu factura . Mentionez ca acest magazin a fost construit prin anii 70 ,iar .problema este ca nu pot definitiva actul de vanzare cumparare din cauza terenului Sa va explic;
Terenul in sup de aprox 250 mp pe care este situat magazinul , face parte dintr-un lot de aprox 850mp situat intr-un sat din Vrancea. Dupa 95 mostenitorii au revendicat acest teren care le-a fost retrocedat si s-a facut o intabulare. Dupa ceva timp srlALFA da mostenitorii in judecata si dupa 3 -4 ani de procese castiga cu hotarire definitiva si irevocabila iar suprafata de 250 mp de sub magazin revine la primariei .In 2013 eu am cumparat cladirea si de atunci am contract de inchiriere cu primaria comunei pt pamantul respectiv ,platesc chirie si impozit pe cladire dar nu am reusit sa inchei actul de vanzare cumparare deoarece nu se poate face o noua intabulare pentru ca exista cea facuta de mostenitori. Asa mi-au explicat ci de la Cadastru.
Intrebarea mea este ce pot face si de ce nu este de ajuns o hotarire judecatoreasca sa desfaca acea intabulare facuta de mostenitori.
Eu am explicat doar in mare, dar daca dorit,i va pot pune la dispozitie documentele si toate datele concrete.
va multumesc