avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate STDF10014310

Activitate STDF10014310

Multumesc pentru raspuns, totusi as mai avea 2 intrebari:
1. Ce conditii sunt pentru incadrarea in functia de analist sau de programator?
2. Cine sunt "autoritatile" care pot controla angajatorul in ceea ce priveste incadrarea in posturi si deducerea de impozite? Pentru ca daca pot controla ar trebui sa poata si informa oamenii ca sa se poata conforma legii.
Buna ziua,

Sunt licentiat in domeniul ingineriei civile si lucrez in IT ca software tester.
Am auzit ca s-a extins deducerea de impozit pentru cei care lucreaza in IT si in afara celor care au studii superioare in acelasi domeniu, dar cand a fost vorba sa aplic pentru asta am fost respins, cu motivul ca diploma si foaia matricola nu arata competente in domeniul informaticii (chiar daca am facut materii in facultate legate de calculatoare).

Va rog frumos sa imi clarificati aceasta lege, sa imi spuneti ce criterii trebuie indeplinite pentru incadrarea in functiile care beneficiaza de deducerea de impozit, si ce institutie de stat este responsabila pentru clarificarea acestei probleme (care sa poata decide daca ma incadrez sau nu din punct de vedere legal si sa imi confirme asta in scris ca sa nu am probleme mai incolo ca am primit pe nedrept deducerea de impozit).