Nu este instrainat.Daca persoana de la care am luat masina imi prezinta contractul v-c dintre el si propietarul din documente este in regula?adica nu ar trebuii sa mai am probleme? toate actele sunt pe numele propietarului din documentele vehiculului(fiscal,asig,dovada ca are taxa platita .etc) imi lipseste c-v de la propietarul in acte
Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc singur fiind prima masina si nestiind cum trebuie sa arate un act auto....numai ca mai bine ma duceam singur #-o ...dupa multe documentari care trebuiau facute inainte,nu acu cand nu stiu ce sa mai fac,rezulta...persoana de la care am cumparat masina nu apare in acte...am talon,carte identitate,certificat fiscal,adeverinta anaf,asigurare, toate pe numele fostului propietar,(eu vazand masina eram in extaz si uitandu-ma peste acte era chineza pentru mine l-am intrebat pe cel cu care am fost si si-a dat ok-ul)ce fac acum?practic contractul v-c facut dintre mine si cel de la care am luat masina nu e valabil nu ?l-am contactat si am primit un raspuns ca printre acte trebuie sa fie actul v.c dintre el si fostul propietar..poate a omis sa mi-l dea si ca ajunge acasa si incearca sa il caute.ok..ce am de facut in continuare sa zicem ca el nu gaseste acest contract...trebuie sa il caut pe vechiul propietar din acte si sa fac alt contract direct cu el?dar in romania noastra nu stii de cine dai stau cu teama asta daca nu il gaseste si trebuie sa il caut ce raspuns o sa primesc...Multumesc:((