avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan213

Activitate Bogdan213

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Dacă nu exista dovada nu are ce sa prelungească.

Poate cere însă chiar dacă nu a avut pana acum.

Despre acest aspect am nevoie de informatii. Am citit despre alte persoane aflate intr-o situatie similara ca a mea ca au facut o cerere la procuror de obtinere dovada de circulatie chiar daca initial dovada era fara drept de circulatie. Si marea majoritate au pimit acea dovada. Asadar repet, ce pot face in situatia actuala?
Am inteles ca se poate face cerere catre procurorul care se ocupa de caz si se aproba (dar nu este obligatoriu) o dovada de circulatie, care se reinoieste la 15 sau 30 de zile. Nu au venit rezultatele de la IML, nu am alte informatii decat dovada de suspendare a permisului (fara drept de circulatie) pe care sunt trecute numele agentului rutier si numarul procesului verbal.
Pot face ceva in acest moment pentru a obtine dovada de circulatie sau trebuie sa astept neaparat rezultatul de la IML si abia apoi sa apelez la un avocat?
Sunteti sigur de afirmatie? pentru ca din 3 politisti si 2 avocati intrebati, doar un singur raspuns nefavorabil am primit (al unui politist). De aici si intrebarea mea, eu fiind pregatit sa merg sa fac contestatie. Nu stiu ce sa fac pentru ca timpul trece si mai am doar 10 zile la dispozitie.
Buna ziua. Am fost depisat cu o alcoolemie de 0,43 in urma aparatului etilotest. Mi s-a suspendat permisul si am fost la IML pentru recoltarea probelor biologice, la care nu am primit un rezultat. Am dreptul sa fac contestatie si sa-mi recuperez permisul pana se rezolva cazul? Stiu ca am 15 zile la dispozitie sa fac contestatie dar aceasta se poate face si in cazul in care potentiala pedeapsa este penala?