avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate 1hunter

Activitate 1hunter

Am fost azi la sectia de politie.
Dl. de acolo mi-a transmis ca dosarul a fost trimis la parchet cu rezolutia de neincepere a urmaririi penale.
Imi puteti spune va rog ce inseamna asta mai exact ? Apare undeva dosarul asta ? Trebuie sa mai fac ceva pentru a fi perfect curat ?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc tuturor din suflet pentru ajutor si lamuriri. Ce este indicat sa fac eu in momentul asta ? Sa astept dupa ei ? O sa dureze o vecie ..
M-am oprit la acel raion, am luat vreo 3-4 odorizante de camera, sper sa se vada pe camera absolut tot ce am facut acolo :O
Cum as putea sa ii lamuresc eu mai mult decat camerele video ? Din cate stiu eu colegul care era cu mine nu are nici el masina, zicea ca a luat permisul de curand, dar nu are masina personala :)
Nu a tiuit nimic, am trecut pe unde se afla spray-ul, am cumparat spray de camera, insa nici macar nu am atins cutia acestui nenorocit de parfum ... dar aminte sa il sustrag. Mentionez ca in momentul cand l-au gasit nici macar nu avea capul de pulverizare #-o

Am fost la sectia de politie sa vad cine se ocupa de caz, nu era la birou.
Ajutati-ma cum sa expun problema in fata acestui om ca - sa il fac sa inteleaga ca, dupa ce am facut cumparaturi de 300 de lei, nu furam un spray de masina fara capacul de pulverizare, spray de masina, nici macar nu am masina sau permis :hammer:
Exact, aparatul nu a tiuit .. ei au venit la sigur dupa noi. La un moment dat mi s-a parut ca ar fi ceva alb in galeata cu pricina, dar ma grabeam sa fac cumparaturile si nu am stat sa scot totul din ea. Inca ceva, chiar i-am zis colegului meu ca mi s-a parut ca este o persoana ce ne urmarea in permanenta, nu a facut alte cumparaturi, mereu mergea la aceleasi rafturi cu noi.

Acum realizez o chestie: Daca nenorocirea aia de spray a fost in galeata de cand am luato, pandarul lor a trecut pe langa noi, l-a vazut acolo si a zis ca l-am pus noi special ?

Asta e cel mai probabill scenariu care il al in cap, altul nu il vad. Pe camere o sa se vada clar ca NU am atins asa ceva.
La ce va referiti ca o sa apara undeva aceasta intamplare chiar daca suntem considerati nevinovati "cu vina" ?
Cum aflu' eu care este verdictul exact .. unde sa intreb. Am fost azi la sectia de politie si nu era persoana ce se ocupa de cazul nostru.
In momentul cand politia o sa vada ca nu a luat nici-unul din noi produsul acela se va inchide dosarul ?
Exista un termen legal limita pentru solutionare ?
Dupa ce vor vedea ca nu s-a intamplat nimic, pot sa dau societatea comerciala in judecata pentru acuze pe nedrept .. ?
Buna seara,

Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului.

Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar diverse chestii, majoritatea pentru curatenie.
Am cumparat ce am avut de cumparat, mentionez ca am fost cu un coleg de facultate. Dupa ce am achitat si am iesit de la case, in maxim 2 minute ne-am trezit cu 4-5 domni de la paza magazinului care ne-au rugat sa ii urmam pentru un control de rutina. I-am urmat intr-o camera de 3x3 m^2 unde ne-au intrebat de ce am furat un spray de masina din magazin. Mentionez ca nici macar nu am atins cutia cu acest spray, cu atat mai mult spary-ul in sine. Paznicii ne-au gasit spray-ul intr-o galeata aflata la promotie, in care mai erau 1 mop, 1 matura, 1 faras, 2 cozi de mop.

Au tot tipat la noi si ne-au zis sa spunem de ce am luat nenoricirea aceea de spray pentru masina. Dupa ce am vazut ca nu am cu cine sa ma inteleg, incercam sa le explic ca nu stiam de existenta lui acolo, am sunat la 112, le-am povestit totul si am rugat sa vina politia sa clarifice totul. Au zis ca au totul pe camerele video, am cerut sa la vedem, insa au zis ca arata doar la politie.

Am fost la politie, am dat declaratii si asteptam sa vedem ce va urma.

Intrebarea mea este: Ce va urma si ce trebuie sa fac pentru a ne dovedi nevinavotia.

VA ROG SA NU PUNETI LA INDOIALA FAPTUL CA NU AM COMIS FAPTA ACEASTA, DACA AS FI FACUT CEVA NU AS MAI FI POSTAT AICI.

Multumesc,
Ionut