Stiu ca nu exista infractiune insa paznicul era convins ca le-am furat si nici nu m-a crezut ca m-am intors pentru a le plati. In fine, nu cred ca exista motiv pentru care mi-ar trimite dosarul la politie si chiar daca ar face-o, ce as risca? S-ar uita organele de politie pe o plangere prin care ii prejudiciez eu cu 2 lei pe cei de la LIdl? Apropo, daca am achitat suma nu a survenit si impacarea intre parti? Din practica, ati putea sa-mi spuneti cam ce sanse sunt ca sa ma trezesc cu o amenda administrativa sau citatie? Stiu ca is niste intrebari inutile dar vreau doar sa-mi fac o oarecare viziune de ansamblu asupra situatiei.
Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe produse in mana pe care abia de le duceam mi-am mai luat si cateva pliculete de ness pe care le-am imprastiat pe jos de cateva ori. M-am decis sa le pun in buzunar si am zis ca le scot cand ajung la casa de marcat. Bineinteles, aeriana fiind am uitat de ele la casa. Mi-am amintit doar cand mi-am pus bonul fiscal in buzunar si am constatat ca am uitat sa le achit. M-am intors frumos la domnisoara de la casa si cand am vrut sa ii zic ca as vrea sa platesc pliculetele domnul de la paza s-a apropiat de mine si mi-a zis sa il insotesc. I-am zis ca acum le achit pentru ca am uitat la care replica lui a fost " Da da, voi toti uitati" si m-a rugat si mai insistent sa il insotesc. Cu zambetul pe buze am mers cu el intr-o camera intunecoasa cu o masa si 2 scaune. Domnul mi-a zis sa scot tot din buzunare. Evident, mi-am intors buzunarele pe dos, insa nu a gasit nimic in afara de acele pliculete de cafea. M-a trimis la casa sa le platesc dupa care m-a pus sa semnez un proces verbal in care eu eram "Inculpat" si in care scria ca am achitat pliculetele in valoare de 2 ron :D si mi-au fost restituite + m-a pus sa scriu ca in urma interpelarii nu am fost agresata fizic. Luand in consideratie ca nu a chemat politia, ci mi-a facut el un proces verbal, trebuie sa-mi fac griji ca as putea sa ma trezesc cu o amenda administrativa sau nu e cazul? Poate domnul sa trimita acel proces verbal politiei? El era sigur ca eu le-am furat desi eu nici macar nu am avut intentia. Asa devii hoata de nes in valoare de 2 ron :D :D :D