avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Activitate mirceabradu

Activitate mirceabradu

Buna ziua, numele meu Mircea Bradu, am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 mg in aerul expirat si 1.1% alcool in sange.Mentionez ca nu am avut probleme niciodata cu legea si nu am mai avut alte abateri.

"În temeiul art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002 rep., cu aplic. art. 5 C. pen. şi cu aplic. art. 396 alin. 10 C. proc. pen., condamnă pe inculpatul M.B, cetăţean român, la pedeapsa de 10 (zece) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge. În temeiul art. 71 C. pen. 1969, interzice inculpatului M.B. exercitarea drepturilor prevăzute la art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C. pen. din 1969, pe durata şi în condiţiile prev. de art. 71 alin.2 C.pen. din 1969. În temeiul art. 81 şi art. 82 C. pen. 1969, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 10 luni închisoare pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 10 luni. În temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 2 ani şi 10 luni. În temeiul art. 404 C. proc. pen. pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 83 C. pen. din 1969, respectiv, dacă în cursul termenului de încercare cel condamnat a săvârşit din nou o infracţiune, pentru care s-a pronunţat o condamnare definitivă chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea condiţionată, dispunând executarea în întregime a pedepsei, care nu se contopeşte cu pedeapsa pentru noua infracţiune. În temeiul art. 274 alin. 1 C. proc. pen., obligă pe inculpatul M.B. la plata sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat".
10.12.2015
Intrebarea mea este ce se intampla cu permisul ? se anuleaza sau il pot ridica.
Daca se anuleaza cand pot face scoala din nou?
Multumesc anticipat!