Buna ziua. Astazi din nou, m-am confruntat cu o problema la veche.
Am un apartament in care nu locuieste nimeni de aproximativ 3 ani de zile. se merge in acel apartament 1 data la cateva luni, in inspectie. ln urma cu cateva luni, destul de tarziu, am facut o cerere la asociatia de proprietari prin care am stipulat faptul ca nu locuieste nimeni in acel apartament, motiv pentru care sa ma treaca 0 persoane la intretinere. Lucru indeplinit, insa astazi am avut surpriza sa aflu ca pe avizier sunt trecuta cu 1 persoana la intretinere iar cand am intrebat presedintele carui fapt se datoreaza acest aspect, dansul mi a raspuns ca avand consum mai mare de 1 mc de apa se trece automat la 1 persoana la intertinere. Intr-adevar in respectiva luna s-a consumat apa, dar a fopst vorba de 1 week end din luna respectiva in care am fost nevoita sa fac treaba in acel apartament ( curatenie generala), dar desi nu am facut cerere ca va sta cineva dansii m-au trecut automat la 1 persoana. cu asociatia de proprietari am mai avut divergente si pe alte subiecte iar ultima intamplare mi se pare absurda si ma face sa cred ca o fac in mod intentionat numai ca sa mi faca rau si mai ales pentru simplu fapt ca stiu ca nu locuiesc acolo si ca vin din an in paste.
As dori niste sfaturi, cum sa actionez, daca intr-adevar e corect ceea ce dansii fac. Multumesc frumos