avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate rosurobert72

Activitate rosurobert72

Discuție Caldura Radet
buna ziua.ma numesc Robert si locuiesc in bucuresti sect 6.in urma cu 3 ani am ramas fara calorifere(au fast furate in timp ce zugraveam),nu am mai cumparat altele si am preferat sa schimb sistemul de incalzire cu ceva mai moden.am cumparat doua termice(incalzire uv)care sa faca fata suprafetei apartamentului.am anuntat ista,asociatia de proprietari si totul a fost ok(nu am platit decat parti comune) pana in acest an cand sa schimbat conducerea blocului care a renuntat si la contractul cu ista si a revenit la pausal.din acel moment mi sa pus la plata caldura care revenea ca suprafata a apartamentului meu.am incercat sa iau legatura cu conducerea blocului care m-ia comunicat ca m-am debransat ilegal.nu stiu cum sa procedez sa rezolv aceasta problema.
1.am casa izolata pe interior.deci nu fur caldura de la vecini.
2.i-mi incalzesc apartamentul cu instalati electrice mult mai performante si mai ieftime decat ce se ofera prin radet,
3 nu am adus modificari instalatiei blocului prin eliminarea caloriferelor,circulatia agentului termic facanduse fara probleme.
de mentionat ca radet a emis un raspuns la o cerere a mea cum ,instalatia din interiorul unui comdomium nu apartine radet si ei nu au cum sa rezolve aceasta problema.dar au tinut sa precizeze ca nu imi vor da acord de debransare(cred ca aici este un abuz).
asociatie de locatari de asemeni nu doreste sa ma scuteasca de plata calduri pe care NU O FOLOSESC,si ma ameninta cu nustiu ce amenzi.DECI CUM MA SFATUITI SA FAC SA SCAT DE PLATA CALDURI PE CARE NU O FOLOSESC.