avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate stefaniacasandra

Activitate stefaniacasandra

Răspuns la discuția Stadiu cauza CEDO
Va multumesc pentru lamuriri,tocmai din cauza timpului prea indelungat eram ingrijorata dar in urma acestor clarificari m-am lamurit.Asa ca va multumesc din nou .
Răspuns la discuția Stadiu cauza CEDO
Va multumesc mult,numai ca pe site-ul lor nu figureaza ca fiind in vre-o camera preliminara sau ceva anume decit ca cazul este comunicat ,iar eu ma intreb nu cumva era normal sa se specifice in ce faza este procesul?
am subliniat intr-o intrebare anterioara adresata consultantilor acestui forum precum ca am deschis la cedo un proces contra statului roman.ulterior am primit un nr. de dosar banuiesc,niste pliante cu numere de bare prin care pot tine legatura cu curtea.la un anumit timp primind din partea curtii ca al meu dosar a fost comunicat guvernului si sa facut propunerea de intelegere amiabila la care guvernul nu a fost de acord,motivind ca nu a fost incalcata nici o lege.Dupa un timp am mai primit din partea curtii cererea de a trimite anumite acte din care sa reiasa daca am datorii si ce fel de datorii si o alta cerinta de a curtii in care se specifica sa trec ce suma as dorii in urma procesului.Aceste lucruri se intimplau in anul 2013 iar de atunci nu am mai primit nimic.In urma acestei descrieri as dorii sa aflu daca este cu putinta ce ar vrea sa insemne aceste lucruri si daca procesul este in faza de judecare tinind sa va spun ca pe site-ul curtii figureaza decit cu detalierea cazului si nr. cauzei +nume,art.,si nume aparator. Va multumesc anticipat.
in anul 2012 am deschis un proces la cedo impotriva statului roman.in urma cererii mele catre curte am primit un nr.la aceea cerere si niste coduri de bare prin care am inteles sa pot tine legatura cu curtea.pe site-ul cedo figureaza acest nr.si specificatia ca cazul a fost comunicat,mai mult nimic alceva,.acest lucru dureaza din anul 2013.acum as dorii sa intreb:sa insemne acest lucru ca cererea mea a fost respinsa sau ca procesul este de durata?