avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate alertsms

Activitate alertsms

Buna seara, de curand am deschis un SRL in cadrul careia se presteaza diferite servicii printre care si vanzarea de SMS Business (mesaje text)

Se pune la dispozitie o platforma de unde utilizatorul vine si cumpara din platforma online un numar de mesaje pentru a le folosi in diverse scopuri:
- mesaje publicitare
- alerte diferite ( expirare rca, itp, etc)
- etc

Unii utilizatori vin si cumpara lunar, altii cumpara doar o data, iar altii din 3 in 3 luni.

Intrebarea mea este:

Trebuie sa fac contract cu fiecare utilizator in parte ? ( chiar daca cumpara doar o data, sau daca este client lunar)
Este suficient sa pun un contract pe spatele facturi ?

Cum este legal sa procedez?

Multumesc mult!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Revin cu o intrebare tot la acest subiect!

Pe data de 3 ian, am fost externata si am cerut de la servici adeverinta pentru ami servi la esternare, adeverinta a sosit fara intarziere dar... la stampila apare si textul INSOLVENTA...

Ma afecteaza acest aspect in dobandirea indemnizatiei de crestere copil ?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc din suflet pentru raspuns!
Buna ziua,

doresc sa stiu daca primesc indemnizatie pentru crestere copil in urmatorul caz.
In data de 5 Ianuarie 2015 am m-am angajat (pana la aceasta data am avu o intrerupere lunga in care nu am lucrat)

Dupa data angajarii..in luna Iulie 2015 am ramas insarcinata.
In luna decembrie am intrat in concediu de risc maternal... dar pe 30 decembrie am nascut prematur ( la 25 de saptamani )
Mentionez ca nu am beneficiat de cele 126 de zile de concediu (probabil o sa beneficiez.. dupa externare)

In acest caz eu sunt eligibila pentru a primii indemnizatia pentru cresterea copilului ?

Va multumesc si astept din partea dvs.. un raspuns concret.