Am incercat si la arhivele nationale mures si nu sa rezolvat.Stim persoana care detine arhiva fabricii,dar nu poate elibera numai adeverinta neautorizata si asta nu e primita la casa de pensii.Nu stiu daca are dreptul si e legal sa tina arhiva si sa nu elibereze adeverinte autorizate. Sunt mai multi care din cauza acestei adeverinte nu pot iesii in pensie si nu sa rezolvat nici in instanta !!!
buna ...m-ar interesa ,daca puteti sa imi dati un sfat cum sa procedez?am 58 ani locuiesc singur,nu am nici un venit si am rata la banca si din luna 10.2015 am dreptul la pensie limita de varsta ,dar problema mea este ca am lucrat 14 ani in grupa a 2 si pt aceasta perioada nu mi se poate elibera adeverinta pt ca fabrica sa desfintat si o persoana detine arhiva fabricii,dar nu e persoana autorizata.Mi-a eliberat adeverinta neautorizata ,dar casa de pensii din Targu Mures mi-a refuzat dosarul de pensionare.Am termen de 30 zile pt contestare si va rog sa imi scrieti cum sa procedez ca sa pot intra in pensie pt ca am tot dreptul.Persoana aceea e legal sa detina arhiva fabricii si sa nu fie autorizat(nu are licenta)???