Buna seara,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: locuiesc intr-un apartament la bloc iar vecinii care au cumparat recent deasupra au renovat baia (scos sapa, schimbat instalatie sanitara, montat gresie etc.). De o saptamana de cand lucreaza am ramas fara lumina la baie; am crezut ca e ars doar becul dar n-a fost asa! Am apelat la o firma de electricieni autorizati si au venit la fata locului pentru a verifica. In urma verificarilor facute la mine in apartament s-a constat ca nu este de la mine si ca firul este intrerupt deasupra - undeva in pardoseala vecinului. Am urcat impreuna la apartamentul de deasupra si am gasit acolo echipa care lucra la ei in baie. Le-am expus problema iar ei sustin ca nu e din cauza lor! Mi-e greu sa cred ca s-a rupt firul acesta brsuc tocmai in perioada aceasta cand ei au spart sapa! Am instiintat si administratorul dar nu mi-a dat concursul sustinand ca fiecare la el in casa poate face orice. Din pacate, eu sunt direct afectata. Se pare ca pe cale amiabila nu am cum sa-mi rezolv problema iar cei de la firma pe care am chemat-o mi-au propus sa-mi refac eu instalatia plecand de la doza din apartament. Asta presupune spart pereti si bani multi de care eu nu dispun dar nici pe intuneric nu pot sta. Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva sa ma indrume unde ar trebui sa ma adresez si ce demersuri sunt necesare pentru a veni sa constate si eventual vecinul respectiv daca nu remediaza sa-mi plateasca mie cheltuielile pentru ceea ce ar trebui sa fac la mine in apartament. Imi cer scuze daca nu m-am exprimat tocmai corect dar nu ma pricep deloc si nici nu am avut pana acum astfel de situatii cu vecinii.
Va multumesc anticipat.