Deci trebuie sa chem un expert evaluator imobiliar care sa-mi faca evaluarea intregii case iar pe urma sa urmez pasii expusi de dvs? Precizez ca la Primarie casa figureaza ca spatiu comercial 176 mp cu o valoare socotita de primarie la 190000 ron iar eu acum trebuie sa defalc camera de 20 mp destinati efectiv activitatii profesionale pe care sa mi-o impoziteze potrivit noii legi a impozitelor spatiilor comerciale.
Va multumesc!
Buna ziua, Intrucat prin noua lege de impozitare a spatiilor comerciale s-au pus biruri neimaginabile vreau sa-mi spuneti cum pot face o schimbare a destinatiei unei case in suprafata de 176 mp care prin proiectul de autorizare a construirii este destinata unui magazin mixt si bar. Aceasta casa figureaza in prezent la primarie ca spatiu comercial chiar daca magazinul mixt si barul au incetat activitatea si au fost radiate de cativa ani.
In prezent imi desfasor activitatea ca intreprindere individuala (alta decat cea initiala stabilita in proiectul de autorizare a construirii) intr-o camera de 20 mp din aceasta casa si doresc sa schimb destinatia initiala a casei (176 mp) in spatiu de locuit cu exceptia camerei de 20 mp pe care o folosesc ca spatiu comercial.
Ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez intrucat persista o "ceata densa"?