Am cumparat o masina in leasing am platito timp de 2 ani si era la zi cand am dato din cauza unei rate din urma care a fost platita de 2 0ri si am platit si somatie si am platit si din urma si dupa doi ani ma dau ei in judecata firma de leasing si platesc in continuare cu poprire printr-un executor judecatoresc si masina este platita 80% din suma .Ne am judecat aici timp de un an de zile si nu sa rezolvat nimic din cauza ca avocata mea nu8 sa incadrat in termenul ala de 15 zile si sa dat mana in mana cu firma de liseang si mi sa respis cererea tardiv inclusiv la recurs .am facut o sesizare la protectia consumatorului din Cj ma tin si ei o luna de zile si imi trimite acasa ca sai dau din nou in judecata ca ei nu pot face nimik .A 3 oara m-am dus la Parchetul tribunalului sa fac o cererere sa vedem si acolo ce se intampla . pun toate actele la dosar si am inceput si acolo dupa vreo inca 2luni de zile sunt chemat la politie sa mi se ia declaratie ce sa intamplat s sa le duc actele doveditoare cu toate actele si contractul de leasing si dupa inca 2luni binevoieste sa mi dea un raspuns cei de la politie ca nu stie unde sal includa cazul meu ca nu este caz penal si ma indruma sai dau ei din nou in judecata in termen de 15 zile am inceput al doilea dosar unde sa blocat acolo timp de 2 luni intre timp eu am facut copii si am trimis dosarul la DNA BUCURESTI si dupa o luna si jumatate imi vine raspuns de la dna la care ma trimite cei de la dna la PARCHETUL TRIBUNALUI BISTRITA unde referitor la cazul meu incepe si al doilea proces la tribunalul Bistrita in prima luna am depus inscrisuri bun si totusi dupa inca 3luni de zile incepe si procesul ne cer acum sa platim nu stiu ce bani din suma pe careo mai am de dat la firma de leasing IMPULS LEASING IFN bun cautiunea sa stabilit am platito la CEC si a inceput si procesul sa sa desfasoare si a mai durat inca 8luni si din nou mi sa respins cererea de judecata .bun mai sper ca poate la recurs sa rezolv ceva dupa inca 6 luni se termina si recursul asteptand cu sufletul la gura rezultatul si din nou mi a respins cererea pe fond nu siu ce sa mai fac daca ma poate ajuta cineva va rog mutl cu vreun sfat o ideie ceva unde si ce sa mai fac acum astept comunicarea de la recurs si ma gandesc sa o mai trimit odata la dna cu toate actele si sa fiu mai explicit si chiar si la avocatul poporului m am gandit va multumesc astept sfaturi si o adresa de email unde sa va trimit poate ma ajutati si pe mine
.