Toti proprietarii se alimenteaza din acelasi camin unde se afla contorul de apa al tuturor nu doar al meu....acel camin a fost construit de noi proprietari acum aproximativ 12 ani. Dar recent de un an de zile sa construit o parcare in fata blocului iar trotuarul trece exact peste caminul de apa sa pus in capac de canal dar care nu a fost inchis cu lacat sau o alta metoda prin care sa nu poata intra oricine vrea...am intrebat azi la relatii cu publicul cand sa schimbat contorul de apa mi sa comunicat ca in 2012....problema este ca atunci cand se vine la citire sa citeasca apa ei trebuie sa calce pe conductele de apa...conducta de apa care vine de la furnizorul de apa este din metal in camin sau facut 14 (gauri ca sa ma exprim asa si sa montant contoarele la toti locatarii conducta care urmeaza dupa contor este din ppr culoare neagra la toti nu doar la mine) din cauza ca e prost facut se calca pe ea deoarece nu au cum sa citeasca din aer apa....contorul ei lau schimbat conductele sunt de cand sa facut caminul am identificat cauza era exact dupa contor a fost fisurat si se vedea clar ca in urma calcarii sa fisurat prostia a fost ca nu am facut poza deoarece eram ocupat cu inchiderea apei....robinetul de inchidere fiind vechi era ruginit nu am reusit sa inchid apa in acel moment mi sa rupt conducta cu totul si iam sunat repede pe cei de vital sa vina sami opreasca apa si sa constate problema....au venit au reperat miau facut un proces verbal cu ce au schimbat ei si miau legat conducta inapoi la apa automat am mers rapid sa cumpar robinet nou ca sa imi poata lega apa....au rezolvat problema si atat iam intrebat de pierdere au spus ca o suport din propriu buzunar...Incerc sa fiu cat mai explicit dar sunt cu nervi si stresul la pamant
Bună seara. Mă numesc [editat] și as avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am o problema cu consumul la apa. Locuiesc la bloc și apa îmi este contorizata sa construit un cămin unde au fost instalate apometrele și în urma cu ceva timp în zona căminului sa construit o parcare iar exact pe cămin se afla trotuarul accesul în cămin se face printr gaura ca și de canal obișnuită unde poate ridica oricine vrea capacul deoarece nu este închis cu lacăt sau o alta metoda prin care sa nu poată intra nimeni...ieri am aflat ca mia fost fisurata conducta de apa exact după apometru și mi sa creat un consum de 600 de metri cub de apa care este evaluat la aproximativ 4200 de lei. Când am observat paguba iam sunat automat pe cei de la vital firma care se ocupa de apa din Baia mare...au venit mi au reparat conducta și au plecat iam întrebat ce se întâmplă cu apa care sa consumat în urma fisuri și mia explicat frumos ca sunt bun de plată. Nu mi se pare corect sa plătesc așa multa apa din moment ce nu a fost vina mea și nu am știut de aceasta problema. Am fost azi la relații cu publicul al firmei vital și doamna respectivă mia spus clar ca nu se poate face nimic...nu știu ce sa fac deoarece nu dispun de acești bani sa plătesc o suma destul de mare pentru mine....as dori o informare cu ce as putea sa fac și Cum sa fac sa rezolv problema...
Va mulțumesc cu stima și respect.