avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate Popovici teodora

Activitate Popovici teodora

Buna ziua! Am un abonament de telefonie mobilă din 1 iulie 2015, contract semnat pe 2 ani,abonament făcut pe persoană juridică.Tocmai am fost sunat de firma de telefonie ptr a-mi schimba abonamentul actual cu un altul mult mai neconvenabil ptr mine sau dc nu sunt deacord îmi va rezilia contractul , pe motiv ca acest abonament nu e convenabil ptr ei.În contract nu scrie ca ei au voie sa îmi schimbe oferta de abonament nici să ne oblige să reziliem contractul ...același lucru am pățit cu ei și când aveam abonament pe persoană fizică( abonament pe 2 ani)după 6 luni ma obligat să reziliem contractul ca altfel mi se oferă automat o altă ofertă de abonament care nu era deloc avantajoasă ptr mine. Angajatul lor cu care am încheiat contractul pe persoană juridică m-a asigura ca e mult mai sigur un abonament pe firmă decât pe persoană fizică și n-o să mai întâmpin problema anterioară,dar se pare ca n-a avut dreptate...la fel după 6 luni am pățit din nou..Întrebarea mea este dc i-as da în judecată ( firmă pe firmă) aș avea șanse de câștig? Ei, acum timp de o lună,o să mă sune zilnic să mă convingă să schimb abonamentul sau să reziliez contractul .Oare au acest drept din moment ce nu e precizat în contract?
Ținând cont ca ei sunt o companie mare,aș avea vreo șansă ? Mulțumesc!