avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate RamonaDP

Activitate RamonaDP

Buna seara!
Astazi am facut o vizita la o banca impreuna cu sotul ptr a aplica ptr un credit de nevoi personale. Mi s-a spus ca sunt in banca de credite ptr inca 5 ani. Nelamurirea mea e urmatoarea : eu nu am facut niciodata un credit. In urma cu aprox 16-17 ani am avut un card care imi permitea sa iau produse in rate, rate pe care le-am achitat de altfel. Si am mai cumparat un produs tot in rate cu alt card Euroline pe care l-am achitat in urma cu mai mult de 10 ani. Mentionez ca eu nu am mai primit de mai mult de 10-15 ani acasa nicio instiintare de plata. Iar astazi aflu cu stupoare ca mai am 74 lei si inca 5 ani voi ramane in banca de credite. In tot acest timp nu am stiut ca mai am de plata si nici nu mi-am schimbat domiciliul. Nu inteleg de unde aceasta datorie? Daca stiam de suma o achitam de mult. Acum dupa mai bine de 10-15 ani vreau sa fac un credit si nu pot. Ce e de facut? E normal? Mi s-a spus ca de regula se sta 7 ani in banca de credite ( din care mai am 5 ). Nu se stie de unde sunt acei 74 lei. Ma puteti ajuta cu un sfat? Ce demersuri legale trebuie sa iau...
Cu multumiri, Ramona