Va multumesc pentru lamuriri! Nu stiu cat este de bine vazuta de angajatori aceasta mentiune in cazier, pe mine cam asta m-ar interesa. Am inteles ca se poate radia in urma unei cereri (cu specificare unor argumente care sa indeplinesca anumite criterii survenite in anumite circumstante) sau este doar un zvon?
Bună ziua! As dori sa aflu, daca imi puteti acorda putin timp, mai multe chestiuni legate de acest subiect și anume:
1) Care este termenul in care pot face contestatie la Mina Minovici de la momentul in care organul instrumentator a primit rezultatul si oarecum mi l-a comunicat (telefonic, deci presupun neoficial)? Nu ar trebui sa fiu audiat ca sa poata incepe a decurge termenul? Exista un astfel de termen sau expira atunci cand dosarul este inaintat catre parchet?
2) In cazul unui raspuns nefavorabil de la IML, contestatia ma va impiedica sa inchei un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorul, considerand ca aceasta contestatie ar fi ca o piedica in buna desfasurare a procesului (si oarecum s-ar contrazice cu recunoasterea mea a vinovatiei)??
3) In cazul solutiei definitive a instantei ori a procurorului ( nu stiu exact daca el poate da solutii sau doar propune instantei) cu amanare de aplicare pedepsei, hotararea aceasta va aparea in cazier? Daca da, in cat timp va fi radiată?