avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate EmilianaCortez1

Activitate EmilianaCortez1

Discuție retinere pensie
buna seara intrebarea mea e daca mama are 78 de ani si nu se descurca cu legile oare chiar au voie sa o neidreptateasca ce de la compania nationala a huilei luand din pensia ei atatia bani? in iulie anul trecut i-au facut o proprie de 800 lei spunand ca e datoare pe impozitul anilor in care nu a platit nici nu a specificat anii nici nu au anuntat-o doar sa trezit cu o proprie de 206 pe luna timp de 4 lui. bun acea suma sa platit considerand ca mama a ramas datoare huilei na a muncit acolo 43 de ani si a beneficiat de anumite gratuitati nu am comentat nimic. dar azi a venit o alta hartie de la acelasi executor de anul trecut care a tras cei 800 lei, cu alta suma de aproape 600 lei spunand ca pana pe data de 14.01.2016 sa se plateasca suma adica maine trebuie sa ducem suma pe un alt asa zis impozit, eu nu stiu ce sume se platesc la aceste impozite dar chiar e exagerat sa platesti 800 odata si inca 600 lei in decurs de nici 2 luni de la prima proprie. va rog ajutatima sa imi pot ajuta mama sa nu o neindreptateasca nimeni doar fiinca e batrana si noi nu suntem aproape de ea
este vreo lege care sa o apere? ca au fost prea mari sumele, sau ar trebui sa iau un avocat sa ne ajute? sau cum sa procedez? va rog mult am nevoie de ajutor. va multumesc anicipat si va rog sa imi scuzati greselile ortografice, seara frumoasa