Buna ziua,
Indrazesc sa va adresez cateva intrebari.
Incepand din 2013 si pana in prezent am fost desemnat administrator delegat al unei societati comerciale.
De-a lungul timpului m-am ocupat de toate platile catre furizori,salariati,colaboratori,taxe catre stat etc. Administrarea banilor nu a fost una corecta,am inceput sa folosesc o parte din banii societatii pentru interese personale. O mare problema a fost aceea a contabilului, practic firma nu a avut un contract semnat cu nici un contabil , contabilii au fost schimbati,multe declaratii catre stat au fost depuse gresit,dupa care au fost rectificate .De aici au plecat si problemele ,practic au inceput sa ajunga popriri pe conturile firmei din partea fiscului. Momentan firma are datorii catre stat de 130 000 ron. Intre timp sau adunat restante catre furnizori de 50000 ron. Din aceasta suma datorata o parte a fost cheltuita in scopuri personale . NU stiu exact cifrele dar cu siguranta nu suma totala. Eu momentan am incheiat raporturile cu societatea respectiva, am anuntat administratorii egali de aceste datorii , ne-am despartit nu tocmai placut si acum ma astept ca dansii pe cai legale sa incerce sa recupereze banii.
Ce risc in cazul unei plageri ?
Cum pot inapoia banii ?
Va multumesc