avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate TudoracheCristina

Activitate TudoracheCristina

Am verificat actul mai bine si am aflat de la tatal meu ca acest act (certificatul de mostenitor, acela facut cand a murit bunicul) nu a fost inregistrat in primarie in toti acesti ani si ca defapt s-a crezut ca toata aceasta mostenire este trecuta pe numele bunicului si a bunicii.
Nu stim exact de ce s-a schimbat, deoarece persoanele din primarie nu ne-au explicat. Si succeasiunea este facuta doar dupa bunicul meu si dupa cum am precizat mostenirea a fost impartita in trei: intre tatal unchiul si bunica. Mai clar tatal avea 13m unchiul 13m si bunica 8m. Si acum asta nu inteleg tatal meu pana anul trecut a platit cei 13m ai lui si la primarie de la 1 ianuarie le-a pus la comun, tot la un loc.
In 1991 cand a murit bunicul meu s-a realizat taxa de mostenire dupa acesta. 3/8 din toata mostenirea a primit-o tatal meu, 3/8 fratele acestuia si 2/8 bunica mea. In 1996 bunica mea a decedat si nu s-a realizat taxa de mostenire si dupa aceasta. De-a lungul anilor impozitul a fost platit pe ceea ce a fost numit constructia noua(a tatalui meu) si pe constructia veche (a unchiului meu) nu s-a platit nimic. De la 1 ianuarie a disparut aceasta imparteala pe constructia noua si veche fiind trecuta toata la un loc. Fratele tatalui meu are si destul de multe amenzi pe care nu vrea sa le plateasca. Acum cand s-a trecut un singur impozit pe tot terenul am aflat ca avem mai mult de 4000 de lei de platit, iar acesta nu doreste sa plateasca si pana nu va fi platit impozitul noi nu putem face taxa de mostenire dupa bunica. Tin sa mentionez ca toata partea unchiului meu este in paragina, iar el este plecat de un an de zile si nu doreste sa restaureze nimic. Cum as putea sa rezolv situatia, pentru a putea sa fac taxa de mostenire? Ar trebui sa duc problema in instanta, tinand cont ca nu ne putem intelege cu acesta?