salut ,am o speta putin mai complicata si am nevoie de un sfat impartial
parintii mei au ingrijit de unchii lor o perioada de 25 ani .Inainte cu vreo un an sa moara batranul au facut acte de donatie pe o parte din avere catre parintii mei .A mai ramas o parte de teren pentru care nu era cadastru la momentul acela si s au facut testamente cu privire la acest teren tot in favoarea parintilor mei
Batranul moare in 2009 si ramane sotia .Ai mei au ramas cu batrana pana la moarte in 2014 doar ca ,cu cateva zile inainte de moarte ea revoca testamentul lasat acestora si testeaza in favoarea altor 2 nepoti
1 averea dupa titlu de proprietate a fost a batranului ,mentionez ca nu s a facut succesiunea dupa moartea lui in 2009 si nici act notarial de acceptare a succesiunii la momentul acela.
2 parintii mei au lucrat o treime din teren in primul an dupa moartea batranului
iar in urmatorii ani pana la moartea ei o suprafata mai mica din motive medicale
in virtutea relatiei avute de 25 ani si necunoscatori ai legii parintii mei o lasa pe batrana sa incaseze arenda pe teren care a ramas in asociatie 2 treimi in primul an si dupa acceea aproape in intregime(mai putin 2600 m lucrat de ai mei) si totodata sa plateasca impozitul din al doilea an
S a ajuns in instanta ,noi in calitate de parati ,si am pierdut tot de terenul pe motiv ca nu am facut dovada acceptarii tacite .Avocatul nostru a facut intampinare si a depus la dosar doar o chitantanta cu care s a platit impozitul de catre tatal meu in 2009 cu o luna inainte de moartea batranului si tabelul de la asociatie prin care se arata ca au muncit 1/3 din teren in primul an .Acum trebuie sa facem apel.
Multumesc