avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate nanette

Activitate nanette

Va multumesc si ma retrag cu plecaciuni, sa aveti o zi buna!
Da hotarare definitiva cu instanta dezinvestita. Avem instiintarea cu hotararea dar nu are stampila de la judecatorie . Poate fi legalizata prin consulat???
legalizarea hotararii poate fi facuta prin consulat??????
va multumesc si sa aveti parte de tot binele din lume ca mare ajutor dati !!!!=D>=D>
asta ar presupune intial legalizare hotarare, schimbarea buletinului apoi casatorie si iar schimbare de buletin?
cum putem face asta daca nu suntem in tara si nici nu avem posibilitatea sa stam in tara timpul necesar atator schimbari?
suntem divortati de comun acord cu revenire la numele de fata, nu avem hotararea legaliza, instanta s-a dezinvestit.
Ne-am impacat,am scos un (duplicat dar fara a fi marcat ca si duplicat) certificat de casatorie dupa ce ne-a fost comunicata hotararea.
Locuim in alta tara, nu am revenit la numele de fata si ne folosim de certificatul de casatorie sustinand ca suntem casatoriti.
--Care sunt consecintele si caror institutii instanta aduce la cunostinta divortul nostru?--
Motivul a fost ca traim in tari diferite (separati de 2ani),intre timp situatia s-a schimbat si mi-am urmat sotul (fostul dar si actualul#-o) din pacate prea tarziu pentru a mai putea schimba ceva in hotararea de divort.