avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Activitate VasileIonescu

Activitate VasileIonescu

Răspuns la discuția Ordinul Prefectului
Pentru a incepe procedura de succesiune necesita actul de proprietate al casei.Socrul meu a mostenit acest loc de casa de la parinti si au avut un act de vazare -cumparare + autorizatiile de constructie,a casei.Dupa decesul socrului meu,in 2009,am vrut sa facem act de proprietate pe casa pe numele sotiei.Locuim cu parintii sotiei de 25 de ani.Mama sotiei si cele 3 surori,au dat declaratii la Notariat in favoarea sotiei.Am facut legal masuratorile la casa si gradina,si am depus la dosar la Primaria Comunei Cernica toate actele cerute pentru actul de proprietate conform Ordinului Perfectului anexa 24.Primaria a inaintat dosarul catre Prefectura Judetului Ilfov,in 2014.Intrebarea mea era in cat timp primeste un raspuns primaria de la Prefectura?
Buna ziua! Am depus in luna mai 2014 la Primaria Comunei Cernica un dosar de Succesiune prin Ordinul Prefectului.In repetate randuri am fost sa ma interesez la primarie despre dosar dar mi s-a spus ca se afla la Prefectura Judetului Ilfov.Intrebarea mea: - In cat timp se da un raspuns de la Prefectura catre Primarii,in legatura cu acest tip de dosare?Va multumesc!