avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate ocsi68

Activitate ocsi68

Discuție pensionare !
Un angajat care are dreptul la c.o. 25 zile lucratoare /an , este planificat in concediu de ex. aprilie a.c. si efectueaza concediul integral , in luna mai primeste decizia de pensionare pentru limita de varsta si pleaca in pensie , ce se intimpla la incetarea CIM. fiindca a efectuat mai multe zile de concediu.? Se poate retine din ultimul salariu banii pt. zilele de concediu efectuate in plus ? VA ROG SI UN ACT NORMATIV DACA SE POATE LA RASPUNS. vA MULTUMESC ! =D>
Sunt licențiat în drept de 6 ani, lucrez într -o instituție publică cu aprox. 210 angajați- de nenumărate ori am solicitat conducerii (director,cont șef) să î-mi transforme funcția de referent în jurist. Nu am reușit nici până astăzi , motivul lor este că nu este un număr destul de mare de angajați ca să poată transforma postul. Există așa ceva reglementat că eu nu am găsit în nicio lege. Ce să mai fac , unde să apelez sau ce Legi m-ar putea ajuta? Cum pot să mă înscriu în C.C.J , trebuie să dau examen ? Vă mulțumesc ! Dacă poate cineva- să mă ajute cu problemele de mai sus !