Buna seara! Sunt intr-un impas. Sunt divortat, iar in luna august am intentat un proces pentru diminuarea pensiei alimentare, intrucat mi s-a nascut al doilea copil, din actuala casatorie. Am apelat la un avocat foarte renumit din oras, care si-a trimis stagiarul sa ma reprezinte. Pensia s-a diminuat, s-a hotarat o suma fixa, dar apoi am constatat impreuna cu avocatul ca este o greseala de calcul a sumei (aceasta fiind mai mare cu aprox. 100 ron) si am decis sa facem apel. I-am platit din nou onorariul cerut, am incheiat un nou contract si am asteptat citatia, asa cum mi-a spus, dar care a intarziat sa apara. Astfel ca, m-am prezentat din nou la avocat, care ma evita de fiecare data. Am intrebat la tribunal despre situatia dosarului meu, dar acesta nu mai exista. Cand am reusit, intr-un final, sa dau de avocat, acesta mi-a spus ca a hotarat SINGUR ca nu mai este cazul sa faca apel, fara sa ma consulte si, mai ales, fara sa-mi comunice decizia luata. Timpul pentru apel a expirat, onorariul a fost platit, dar cazul nu s-a solutionat. Intrebarile mele sunt: pot intenta proces acestui avocat? Iar daca da, cui ar trebui sa ma adresez? (mentionez ca acest avocat are o functie importanta si in Barou.) Se mai poate solutiona cumva acest caz, daca timpul pentru apel a expirat? (ma refer la indreptarea erorii materiale). Astept cu interes un raspuns. Va multumesc!