Buna ziua . In ultimii doi ani am lucrat 15 luni dar din doua perioade 11 respectiv 4 luni , intre fiind suspendat la cerere .
Cele 12 luni din ultimii doi ani trebuie sa fie consecitive pentru a beneficia de ccc pe noua lege ?
Multumesc frumos pentru raspuns . In perioada suspendarii am realizat venituri din inchirierea unui apartament , dar din cate am citit in lege aceste venituri nu se iau in calcul .......chiar daca platesti taxe ....
Buna ziua .
As dori sa stiu daca pot solicita concediul de crestere copil in daca sunt in urmatoarea situatie . Lucrez in cadrul inspectoratului de politie cta din anul 2001. In anul 2014 am solicitat suspendarea din functie pentru o perioada de 9 luni pentru rezolvarea unor probleme medicale in familie si am revenit la serviciu la inceputul lunii Martie 2015 . Pe data de 04.01.2016 soatia mea a nascut ....deci la data nasterii copilului am doar 10 luni de la reincadrare . In aceasta situatie pot solicita concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 1/2 ani ?
Multumesc