mayte_22 a scris:
Imi vine greu sa cred ca proprietarii ar risca asa ceva, mai ales ca nu aveti un contract cu ei, deci nu este inregistrat si nu platesc impozit...Cu alte cuvinte, ei stiu ca ii aveti la mana cu aceasta informatie, oricand ii puteti reclama pt. asta.
Mai mult decat atat, isi taie singuri craca de sub picioare (presupunand ca intr-adevar ei sunt faptasii) din motivele: dvs va mutati, va pierd de clienti, puteti oferi un feedback negativ si altor persoane interesate sa inchirieze acel loc si mai mult...ii puteti influenta negativ si pe actualii lor chiriasi...Sunt cam multe de pierdut dupa parerea mea...
Eu inclin sa cred ca 90% este partenerul dvs de viata sau chiar unul dintre copii.
Ganditi-va asa:
1. A fost butucul usii fortat suficient de vizibil incat sa provoace intrarea prin efractie ? Sau pare o actiune regizata pt inducerea pe o pista falsa?
2. Ati gasit usa vreodata deschisa sau a fost mereu inchisa? Cand intra un hot prin efractie, este de la sine inteles ca nu are cu ce incuia usa.
3. Daca dumneata ai intra in casa cuiva, ai sti imediat unde tine respectivul banii? Nu! Inainte ati rascoli locul, ati provoca deranj...Ati constatat asa ceva?
4. Nu cumva este deja montata o camera in casa fara stirea dvs (de catre presupusul "hot") care vede astfel locurile unde ascundeti banii?
Varianta camerelor va cadea automat daca punct 4 se dovedeste a fi adevarat....asa ca inainte de a monta vreo camera, asigurati-va ca nu cumva ea sa existe deja!
Sunt sigura ca sunt proprietarii care stau in casa 24 de ore din 24, ne urmaresc dupa perdele cand plecam si cand venim, care au avut cum sa isi faca o copie a cheii in primele saptamani in care am fost mai neglijenti cu cheile, Au avut chiriasi care au stat foarte putin in casa, maxim 6 luni, au plecat cu scandal, toti! A avut niste studenti care i-au vandut cada! Pai , de ce sa vanda cineva o cada ? In primele luni fura curent si apa de la noi, fiind in asa fel facuta casa incat pe contoarele de la noi sa functioneze lumini in toata casa si robinete! Vinde hartie si peturi de plastic! De cand am descoperit ca ma fura, si-a schimbat saltea, frigider, aragaz, si mobilier in bucatarie, in situatia in care se vaita ca e datornic si este dat in judecata cu mic.ro si el si nevasta si au de achitat la mic.ro 12000 euro! Sunt absolut sigura ca este el si familia lui!
Sa imi banuiesc partenerul alaturi de care traiesc de 7 ani, care munceste mai mult de 12 ore pe zi pentru ca noi sa ne permitem sa crestem copii fara prea multe lipsuri, sau sa imi banuiesc fiul cel aerian caruia i s-au furat banii de meditatii si banii de buzunar din camera ar trebui sa ma cobor la nivelul celor in casa carora stau, la nivelul unei societati bolnave, la nivelul unor oameni de nimic pe care ii detest sincer!
Dorinta mea era de a sti legal ce se poate face! Ilegal stiu ce se poate face! Am primit niste raspunsuri logice si inteligente pe langa mule raspunsuri de ordinul fantasticului care se completeaza firesc cu subiectul...
[ link extern ] /