avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Eme_Eme

Activitate Eme_Eme

Răspuns la discuția Cazier judiciar
Multumesc frumos pentru raspuns.
Discuție Cazier judiciar
Buna ziua! Va rog frumos, puteti sa-mi spuneti ce scrie in cazierul unei persoane in cazul in care exista un proces penal, dar nu a fost data inca nici un fel de solutionare? (procesul este la stadiul de fond). Va multumesc.
Va multumesc frumos pentru raspuns. Am vazut ca fiecare infractiune in parte are ca limita superioara de pedeapsa maxim 5 ani, deci inteleg de aici ca termenul de prescriptie ar fi de 5 ani. Nu am inteles insa de cand incepe sa curga termenul de prescriptie. Din 2011(cand au fost savarsite faptele), din 2013(cand a inceput urmarirea penala) sau de cand anume?
Buna ziua! In perioada februarie 2011- august 2011 am lucrat la o firma. In aprilie 2013 a inceput urmarirea penala a administratorilor firmei si a mai multor angajati (inclusiv a mea). Acuzatiile care mi se aduc sunt: complicitate la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in inscrisuri oficiale, complicitate la uz de fals, toate in forma continuata. Procesul este la stadiul de fond. Intrebarea mea este: CAND si DACA ar putea avea loc prescrierea faptelor? Mentionez ca pe parcursul desfasurarii procesului am mai primit si cateva citatii. Incepand de cand se calculeaza termenul de prescriptie?