avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate danbcdro74

Activitate danbcdro74

Discuție purtare abuziva
Buna seara. Acum 7luni m/am ales cu un dosar penal pentru purtare abuziva in urma unei interventii la un bar unde ca agent interventie am intervenit sa scot cateva persoane afara. Mai tarziu in noapte pe strada ne/am intalnit acestia au sarit la bataie iar apoi au depus plangere penala ptr purtare abuziva in forma agravanta intrucat unul avea o arcada sparta si a primit certificat de 5/7 zile ingrijiri medicale iar ceilalti doi acuzau ca iam batut insa nu aveau nimic de la medic.Mi sa retras atestatul de paza si am fost suspendat din serviciu apoi ne/am impacat la notar in prezenta avocatei lor unde si/au retras plangerile dupa ce le/am dat 3000 lei. Politistul un domn comisar care se acupa de acest dosar a fost anuntat de impacarea noastra acu 90 zile cand sa facut si o cerere de urgentare ptr dosar insa cand il intreb de acest dosar spune ca e la parchet iar la parchet ca e la politie.Am facut cerere de urgentare la parchet si la comandantul politiei de la care am primit un raspuns de genul daca vrei atestatul mergi in instanta si/l cere.:frantic:Intrebarea mea este,,Credeti ca mai pot obtine acel atestat?Mai are vreo importanta faptul ca partea adversa sia retras plangerea?Mai pot face ceva ca acest politist sa dea drumul in parchet dosarului ptr solutionare? Nefiind functionar public ci doar functionar are vreo importanta in acest caz? Cu scuzele de rigoare intru/cat au fost mai multe intrebari si multumindu/va ptr rabdarea d/voastra va multumesc mult.