avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate Cipone

Activitate Cipone

Discuție Partaj divort
Sunt casatorit de 25 de ani dar vreau sa divortez. Sotia a dobandit mostenire un apartament acum 3 luni dupa decesul tatalui ei.
Intrebare: in cazul partajului la divort acest apartament mostenit de ea, va fi considerat bun comun sau nu?
Buna seara,

multumesc pentru opinie. Mentionez ca Notificarea de preaviz este primita tot din partea Administratorului Unic si semnata de catre un imputernicit conventional, altul de cat cel care a semnat Decizia de concediere, insa in baza aceleiasi decizii de imputernicire nr 930 din 01.11.2012.
Cu consideratie,
Cipone
Decizia de concediere mi-a fost comunicata in data de 19.04.2016 cand am semnat de luare la cunostinta.
Buna ziua,
Referitor la o decizie de concediere pentru o pozitie de middle management – Director Productie in baza art. 65 alin. (1) mentionez urmatoarele aspect constatate:
1. Motivele invocate sunt cu titlu general (bazate pe “Reorganizarea activitatii”) iar doua dintre motive nu au legatura cu pozitia supusa restructurarii (o confuzie intre ariile de productie datorata probabil denumirii asemanatoare).
2. Notificarea de preaviz ( bazata pe “Hotararea Unicului Administrator nr.345 din 21.03.2016 de reorganizare si restructurare a activitatii) este inregistrata cu numarul 332 din 22.03.2016 (numar anterior hotararii, insa data ulterioara).
3. Decizia de concediere este semnata de un imputernicit conventional al Administratorului Unic in baza deciziei nr 930 din 01.11.2012, data la care insa, nici Administratorul Unic si nici persoana care a semnat decizia nu erau angajati ai firmei.
Luand in considerare cele mentionate, va rog o opinie legata de oportunitatea de a ataca in justitie decizia de concediere.
Cu consideratie,
Cipone
Buna ziua,

in 09 Septembrie 2012 am ultima data la care am efectuat plata ratei catre banca. Mai ramanea de achitat din creditul total o suma de cateva sute de euro pe care nu am mai achitat-o nici pana astazi din cauza unor greutati financiare. Anul trecut, Decembrie 2015 am primit o notificare de la o firma cesionara cum ca datoria a fost preluata de catre aceasta pe baza unui contract de cesionare la data de 17.12.2015. Cu firma care a preluat datoria nu am semnat nici un contract si nu le-am achitat nicio suma. Pot considera ca banca nu mai avea dreptul dupa mai mult de 3 ani de la ultima plata efectuata, sa incheie contract de cesionare pentru suma restanta neachitata? Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?