avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate valybadea78

Activitate valybadea78

Discuție Am fost inselat
Ma numesc Badea Eugen-Cristian si am 37 de ani.
In data de 8 Ianuarie, anul in curs, am gasit pe www.olx.ro un anunt de angajare muncitori necalificati intr-o fabrica de cablaje auto din germania, cu plecare pe data de 13.01.2016. Am sunat la acest numar de telefon si mi-a raspuns o doamna (Loredana Gabor), care m-a instiintat ca nu mai sant locuri pentru data de 13.01.2016 dar ma pot prezenta la sediul firmei din loc Arad, Calea Victoriei nr 13, Jud. Arad, pentru a ma lua in evidenta, pentru plecarea din data de 20.01.2016. In ziua de marti 12.01.2016 m-am prezentat la sediul acestei firme, la 700Km de casa, cu bucuria ca mi-am gasit de lucru si urmeaza sa scap de problemele datoriilor la banci si de povara facturilor neachitate. Ajuns in Arad, putin mai devreme de ora 9:00AM, am sunat la numarul 0731 415 230, unde, de aceasta data mi-a raspuns mesageria vocala. In jurul orei 9:15AM, am sunat din nou. De aceasta data mi-a raspuns aceeasi doamna, care m-a invitat la sediul dansei explicandu-mi in detaliu zona si cel mai scurt traseu pana acolo. Am ajuns la sediu. La usa ma astepta un domn brunet, in jurul varstei de 40 de ani care m-a invitat inauntru (acum am aflat ca acest domn era defapt administratorul firmei Mocanu Marius). M-am asezat la birou, mi s-a inmanat un formular pe care trebuia sa-l completez si care diferea de cele spuse la telefon prin faptul ca suma de bani cu care trebuia sa ma prezint respectiv 640Lei era pentru un curs de mediere si nu pentru transportul in germania. Obosit dupa atata drum, am citit doar fugitiv un contract in care scrie ca este vorba decat despre un curs de mediere in vederea angajarii in germania si nu despre angajare. Mi s-a spus sa astept ''cu urechea la telefon'' ca ma va suna un angajator in cel mai scurt timp. Astept de atunci fara niciun rezultat. De cate ori incerc sa iau legatura cu aceasta firma, nu imi mai raspunde nimeni sau suna ocupat.
Cautand pe internet am gasit mai multi pagubiti ai acestei
firme: [ link extern ]
Va rog sa ma ajutati sa obtin locul de munca pe care mi l-au promis sau sa recuperez suma de bani pe care le-am achitat-o deoarece erau ultimii bani pe care ii mai aveam!