avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate Julian87

Activitate Julian87

Răspuns la discuția Flagrant posesie marijuana
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Încercați sa va angajați avocat care sa va sfătuiască bine și veți ieși bine.

Nu e o idee deloc grozava sa va schimbați declarația.
Ați enerva procurorul...si e bine sa știți ca nu au simțul umorului prea dezvoltat...

dar o continuare a declaratiei pot sa fac ?
a schimbat cineva titlu nu este flagrant , doar am fost pe strada omu nepotrivit la locul nepotrivit.
AvocatAdelaBratulescu a scris:

Pentru comiterea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 5 ani. In cazul in care nu va permiteti angajarea unui avocat, solicitati sa vi se desemneze unul din oficiu.

mie mi s a spus la sectie ca voi lua o amenda administrativa, care nu apare in cazier. Dumneavoastra imi spuneti ca risc o pedeapsa cu inchisoare de la 2 la 5 ani pt un joint ? legea 143/2000 modificata pe 2015 spune : ART. 4
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea,
prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru
consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani
sau cu amendă.

avand in vedere ca sunt la prima fapta, si chestii de conduita, e posibil sa imi iau doar amenda administrativa nici decum minim 2 ani !? multumesc

In data de 07.02.2016 am fost prins cand fumam un "joint cu marijuana "pe strada (oras Bucuresti, sunt din Bucuresti) si vreau sa spun ca nu aveam nimic la mine decat "jointul" pe care il fumam. Varsta mea este de 28 de ani. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si am mentionat ca intradevar era marijuana. Eu mai eram cu un prieten dar vina a cazut pe mine ca la mine era jointul. Am dat in declaratie ca era al lui( dar aici as cam vrea sa schimb declaratia cand ma v a chema la politia capitalei si sa spun ca era al meu pt consum propriu...sincer nici nu stiu cum sa procedez). M`i s a spus de jandarmi pe la sectia de politie ca nu e f grav si ca o sa iau amenda administrativa. Acum, care este intrebarea defapt, eu nu am servici nu imi permit un avocat, dar daca chiar v a fi nevoie de unul, o sa le spun alor mei de problema aceasta. D-voastra credeti ca e musai un avocat ? e posibil sa se dea clasare la dosar sau sa iau un avertisment ? mentionez ca sunt la prima abatere si regret fapta. multumesc