Buna seara in cazul asta cred ca nu se mai poate sa imi revoce suspendarea nu ? Si cred ca as avea sanse sa fac acel acord de recunoastere pt a imi inapoia permisul ceva sfaturi daca ati putea sa ma ajutati.Va multumesc anticipat
Am fost condamnat intr-un alt judet de 4 ani mam mutat in alta parte intr-un alt judet,am facut in septembrie cerere la judecatoria unde am primit codamnarile sa mi se faca reabilitarea de drept pt ca deja eram trecut de termen si mi sa dat reabilitarea dupa o saptamana mia venit si definitiva cu mentiunea sa mi se stearga si cazierul judiciar acum la prostia care am facut-o inca nu sa dispus urmarirea mea nu sunt nici suspect nici acuzat apare ca nu am nici un fel de dosar avocatul mi spus sa astept dar astept deja de 1 an si 2 luni nu stiu dar cred ca din ce am inteles de la avocat ca nu va mai fi posibil acum sa imi mai revoce suspendarea ma puteti ajuta cu un sfat ceva? va rog mult de tot ca nu mai am liniste#-o Va multumesc mult
Acord de recunoastere a vinovatiei am inteles ca acum daca sunt reabilitat de drept se poate face acord cu procurorul pt amanarea aplicari pedepsei sa imi pot recupera carnetul tin sa mentionez ca ast de 1an si 2 luni si inca nu am primit nimic de la parchet nici o citatie desi dosarul a fost trimis.Care sunt sansele da a fi liber si de a imi recupera permisul? Va multumesc mult
Buna seara nu stiu cum sa incep....In 2010 am condus fara permis am fost condamnat cu suspendare..in 2012 am fost condamnat la furt :( am primit contopite 2ani si 4 luni cu suspendare si 5 ani termen de incercare asta pana in Iulie 2015.Intre timp am luat permisul si mi-am bagat mintile-n cap.In ianuarie 2015 inainte de termenul de incercare am fost la prins cu nr expirate de 2 zile am refuzat probele de sange in etilotest am suflat 0,69.In Septembrie mia venit reabilitarea de drept am scos cazierul si este curat cea ce ma bucura,am terminat si cercetarile la sectia de politie mia zis comisarul ca mia trimis dosarul la parchet acuma ast sa imi vina de acolo.Dar cea cea vreau sa stiu este ca avocatul mia spus ca in dosar a cerut sa fac acord cu procurorul ca ar fi posibil sa fac acest acord si sa imi primesc si carnetul inapoi ca cica acum sunt curat nu mai am nimic din urma.Dar eu mam mai interesat la un alt avocat si mia zis ca sar putea sa imi revoace suspendarea dar nu stie sigur pt ca am reabilitarea de drept facuta.Daca puteti va rog sa ma ajutati.Multumesc anticipat