avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate constana2ro

Activitate constana2ro

Va multumesc pt raspuns.

Cred ca am inteles.Voi merge pe ideea ca posta a scris pe plic "mutat de la adresa" si la trimis inapoi Politiei Locale,astfel nefiind indeplinita trimiterea procesului verbal cu confirmare de primire
Va multumesc pt raspuns,

Ideea este ca desi ei au intocmit un proces verbal de afisare,acel proces verbal nu a fost niciodata lipit pe usa!

Banuiesc astfel ca pentru a impiedica personalele amendate sa conteste sau sa plateasca amenda injumatatita,cei de la politia locala intocmesc un proces verbal de afisare,fara a executa si afisarea propriuzisa.

Ce dovezi le pot cere in instantza cum ca au afisat procesul verbal pe usa mea?

Buna,

este deja a 3a oara cand mi se intampla urmatorul lucru! Don acest motiv considera ca este de fapt o practica a politiei romane !

ma duc la taxe si impozite unde sunt anuntat ca exista o ameda de 500 lei pe numele meu,de la Politia Locala Constanta,veche de aproape un an.Ii contactez si ii rog sa-mi trimita copie dupa proces verbal,pe mail,specificand faptul ca nu mi-a venit procesul verbal acasa.

Dumnealor imi trimit copia,cat si o copie dupa o confirmare de primire,pe car este scris cu pixul ca "Persoana nu mai locuieste la adrsesa", apoi un proces verbal de afisare a procesului pe usa semnat de un agent + un martor.

Problema mea este urmatoarea:

1.pe usa nu a fost afisat niciodata niciun proces verbal,l-as fi vazut,eu acolo stau,nu am informat niciodata oficisl politia sau alt institutie publica cum ca mi-am schimbat domiciliul

2.un simplu proces verbal de afisare in care martor este un necunoscut se poate face foarte usor la biroul politiei,fara ca ei sa se mai deplaseze si sa-l lipeasca pe usa,cum cere lege.Mi se pare corect ca martorul sa fie un vecin de pe scara,sau sa se faca o poza doveditoare a actiunii de afisare

Astfel si eu pot aduce o declaratie ,semnate de 2-3 persoane care sa ateste ca am dormit pe pres in fatza usii asteptand procesul verbal care nu a venit niciodata.Presupun ca are aceeasi valoare in instantza ca procesul lor verbal de afisare.

Ce pot face in acest sens?

Va multumesc!