avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate MauhCristian

Activitate MauhCristian

buna ziua aseara in jurul orei 00-27 o masina de poitie pe strada petricani sens pipera imi dadea flashuri deci nu erau cu semnalele luminoase in functiune am dat semnal gen sa ma depaseasca dupa care au pus semnalele in functiune nu am avut unde sa opresc pt ca sunt doua benzi din care una ocupata de masinile oamenilor care stau in zona la vreo 250 de metri am reusit sa pot trage pe dreapta a venit d-nl agent alexandru radu sectia7 si lam intrebat de ce ma oprit si de ce imi da flashuri si sa basica la modul grav si mia zis direct ca imi supenda permisul ca nu am vrut sa opresc iam explicat ca nu aveam si nu era corect sa ma opresc ca incurcam circulatia si mia zis ca el e politist nu eu iam inmanat toate actele.si nu am vrut sa semnez procesul vb.pt ca nu ma lasat sa scriu la mentiuni dupa care ma invita sa mergem la un magazin sa cautam un martor ca nu vreau sai semnez pv. precizez ca am vb frumos cu politisti dar la deranjat maxim ca de ce il intreb eu pe el de ce da flashuri.vreau sa depun contestatie si sa imi recuperez permisul ca nu am incalcat nicio regula.ce trebuie si cum intru in posesia pv care trebuie sa vina la adresa din buletin dar eu nu stau la adresa aceea