buna ziua,apelez si eu la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti indruma in problema mea si anume, in urma unei relatii de concubinaj de 7 ani a rezultat o fetita( nascuta in franta),noi ne-am despartit si eu cu fata am revenit in romania,in prezent locuim in buzau la domiciliul meu(copilul are 4 ani )intre tata si mine relatiile au fost destul de incordate insa am ajuns la performanta de a face un act la mediator cu privire la fata,actul spune: custodie comuna,drept de vizita neingradit si 225 roni lunari pensie alimentara.el se preocupa de copil,plateste cuantumul nu luna de luna ,intarzie sau da la 2 luni ,insa nici nu pot afirma ca nu se implica !consider ca si eu am fost destul de rezonabila si i-am lasat copilul in vacante de 2 pana la 5 sapt la domiciliul parintilor lui in maramures(el locuind in franta)problema mea este urmatoarea : eu as dori sa plec in anglia unde perechea mea actuala munceste ,are un serviciu stabil,o casa si mi-a gasit si mie un serviciu cu acte si totul in regula si bineinteles doresc sa imi iau si copilul insa tatal copilului nu vrea sa imi dea acordul de a iesi cu copilul din tara.in conditiile acestea eu ma simt "arestata" la domiciliu ,ca si cum nu pot avansa in viata pt ca stiu ca acolo i-as putea oferii mult mai multe copilului meu.intrebarea mea este urmatoarea: ce as putea face sau care imi sunt variantele de rezolvare in situatia data?! va multumesc anticipat pentru atentia acordata!