avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate floreean34

Activitate floreean34

buna ziua,apelez si eu la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti indruma in problema mea si anume, in urma unei relatii de concubinaj de 7 ani a rezultat o fetita( nascuta in franta),noi ne-am despartit si eu cu fata am revenit in romania,in prezent locuim in buzau la domiciliul meu(copilul are 4 ani )intre tata si mine relatiile au fost destul de incordate insa am ajuns la performanta de a face un act la mediator cu privire la fata,actul spune: custodie comuna,drept de vizita neingradit si 225 roni lunari pensie alimentara.el se preocupa de copil,plateste cuantumul nu luna de luna ,intarzie sau da la 2 luni ,insa nici nu pot afirma ca nu se implica !consider ca si eu am fost destul de rezonabila si i-am lasat copilul in vacante de 2 pana la 5 sapt la domiciliul parintilor lui in maramures(el locuind in franta)problema mea este urmatoarea : eu as dori sa plec in anglia unde perechea mea actuala munceste ,are un serviciu stabil,o casa si mi-a gasit si mie un serviciu cu acte si totul in regula si bineinteles doresc sa imi iau si copilul insa tatal copilului nu vrea sa imi dea acordul de a iesi cu copilul din tara.in conditiile acestea eu ma simt "arestata" la domiciliu ,ca si cum nu pot avansa in viata pt ca stiu ca acolo i-as putea oferii mult mai multe copilului meu.intrebarea mea este urmatoarea: ce as putea face sau care imi sunt variantele de rezolvare in situatia data?! va multumesc anticipat pentru atentia acordata!