avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate eusicumine

Activitate eusicumine

Avem înregistrări cu înjurături și scena în care se dezbraca Nu am reușit sa prind momentele când amenință. Eu si mama mea l,-am auzit cand spune ca il omoara pe sotu.Celorlalti vecini le este frica de el ca sa vina de martori.Nu vor sa aibă de a face cu el.
Bună ziua.acum o luna de zile calul vecinului nostru ne-distrus gardul. Sotul meu a încercat sa stea de vorba cu el amiabil ca sa îl repare. Acesta a început sa înjure și sa amenințe. Am depus plângere pt distrugere și amenințare. De atunci ori de câte ori se îmbata începe sa înjure și sa amenințe. Iese pe strada cu toporul,bucăți de lemn,etc,se dezbracă în pielea goala în mijloculori străzi. Urla ca vrea sa vada daca avem curaj sa trecem pe strata.Tuturor vecinilor le este frica de el.avem un copil de 6 ani căruia îi este frica sa se mai joace în curtea casei,seara nu se culca pana ajunge sotul de la serviciu la 10,11 de frica sa nu îl omoare vecinul. Am sunat la 112 au venit lauda amendat și au plecat.spunând ,:ce vreți sa facem cu el sa îl ducem acasă la noi,? Ce putem face în aceasta situație, ?
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 8 saptamani,lucrez din data de 29 august 2015 si am contract pe un an de zile. Deci eu voi naste undeva la sfarsitul luni septemnbrie iar contractul meu se termina la 1 septembrie,in aceste conditii voi putea beneficia de indemnizatie de crestere a copilului. Ce pot face in aceasta situatie?