nu inteleg ce inseamna aceasta contestatie...si ce test adn?
scuze...probabil ca nu am fost destul de explicit.
repet...copilul nu l-am facut eucu fata respectiva doar figurez pe acte ca sunt tatal copilului....a accepta un test adn inseamana sa recunosc in fapt ca nu sunt tatal copilului si nu as mai putea sa adopt acest copil probabil niciodata daca este sa ma iau dupa legile din tara asta.
mai este si varianta cu judecata pt exercitarea autoritatii parintesti de unul singur insa nu stiu cum sa dau de dansa...am incercat dupa numele si cnp dansei sa dau si nu am reusit...retineti fata a venit de la aprox 600 km distanta sa nasca...ciudat.
in localitatea de bastina mai sta doar tatal ei natural care este despartit de 10 ani de mama si nu stie absolut nimic...poate nici nu mai este in tara,poate s-a casatorit si nu ii dau de urma
acum aprox 8 ani,am fost anuntati eu si sotia mea printr-o cunostinta comuna care urma sa nasca ,in alt judet,despre situatia unei minore de 15 ani care a nascut un baietel ,aceasta avea probleme cu familia si dorea sa lase copilul in grija statului.
noi,eu si sotia nu mai puteam sa facem copii din cauza unor sarcini extrauterine,etc
vestea a picat ca o minune pt noi
copilul avea 3 zile cand am fost sa il luam de la spital
doctorita carea a sistat nasterea copilului nu a fost de acord sa scrie la mama pe sotia mea ci doar la tata ca eu sunt tatal natural.
am fost la primaria unde s-a nascut copilul,atat eu cat si fata am dat declarratii cum ca eu as fi tatal natural si certificatul s-a intocmit cu datele dansei si ale mele ca fiind parinti naturali
au traut aproape 8 ani...copilul este special pt noi,insa presimt ca trebuie sa rezolv aceasta situatie.
in tot acest timp,eu,tatal am ridicat toate drepturile banesti ale copilului alocate de stat.
nua existat nici un fel de contact intre mama naturala si copil.
un alt detaliu.domiciliul mamei era la sute de km distanta de locul nasterii
copilul la un moment dat are nevoie de explicatii si raspunsuri...dincolo de complicatii psihologice.
ce pot face ca sa rezolv legal aceasta situatie.pun aceata intrebare pt ca toata familia mea si a sotiei este plecata de ani buni in strainatate ,iar noi am ramas blocati in romania si lucrurile merg din ce in ce mai rau si vrem sa ii asiguram copilului un vitior mai bun.