avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate radu2000

Activitate radu2000

Răspuns la discuția Alcool la Volan din martie 2015
Domnule Avocat multumesc pentru sfat.As dori sa va mai rog ceva daca este posibil sa imi indicati sau sa imi aratati/atasati sentinte in care a fost aplicat articolul de lege privind renuntarea la urmarirea penala.cred ca m-ar ajuta pentru a depune la dosar practica judiciara.va multumesc
Domnule Avocat vreau sa precizez faptul ca abia saptamana trecuta a venit rezultatul recalcularii si miercuri am stabilit cu politistul sa merg sa dau o noua declaratie pentru a incepe urmarirea penala sau pentru a trimite dosarul la procuror.
Domnilor ati reusit sa coborati ceata de pe munti.Va rog nu va certati acum aici.Impreuna putem gasi adevarul.Pe mine ma intereseaza sa scap cel mai usor deoarece am deja aproape 1 an si nu mai doresc sa stau inca 1.ce credeti ca ar trebuii sa cer in acordul de recunoastere a vinovatiei? sa imi fie si acceptat..
In ceea ce am descris eu mai sus se poate da renuntare? ce inseamna mai exact asta?
Multumesc mult pentru raspunsuri.Precizez de la inceput ca in toate declaratiile mele am recunoscut faptul ca am baut la volan.Deci recunosc in continuare acest lucru si nu as nega asta.Insa ce ma intereseaza cel mai mult este cum as putea redobandi permisul cel mai repede.Nu am antecedente nu am alte dosare nu am facut niciodata absolut nici o prostie nici macar o amenda, am colaborat foarte bine cu politistii chiar si declaratia acestuia a fost una buna.Vreau sa stiu ce pot face sa primesc cea mai mica pedeapsa adica orice inafara de anularea permisului deoarece a trecut deja 1 an si nu vreau sa mai stau inca 1 pana sa dau iara.
Buna ziua.Cer si eu cateva sfaturi cum a putea iesi din aceasta chestie cu cea mai mica sentinta.anul trecut martie 2015 am fost oprit de un echipaj de politie la ora 24:00 pentru a sufla in etilotest.rezultatul a iesit de 0.50 in aerul expirat dupa care am fost dus la spital pentru prelevarea probelor.a trecut aproximativ 3 saptamani si au sosit rezultatele 0,95 in prima si 0.85 a2-a. la insistentele politistului am acceptat sa cer recalcularea la iml.au trecut aproximativ 3 luni pana au terminat recalcularea,alte 2-3 luni pana au trimis factura la valcea iar exact azi am fost sunat ca au venit rezultatele. respectiv 1,03 in sange la momentul opririi.am fost sunat de catre politist ca trebuie sa merg saptamana asta sa mai dau o declaratie si ca o sa fiu trimis in judecata.precizez faptul ca in tot acest timp nu am fost chemat de procuror ci doar de catre politistul care m-a orpit.el mi-a luat toate declaratiile.aveam si un martor cu mine in masina care a declarat odata cu mine toate cele intamplate si de ce am condus eu circa 200 metri pana la primul hotel deoarece nu se simtea bine si nu era in stare sa conduca.nu am facut absolut nici un accident am colaborat foarte bine chiar si rezultatele medicului din momentul prelevarii sangelui le-am vazut si erau buna adica eram constient si nu dadeam semne de ameteala.as vrea sa stiu ce as putea face ca sa ies cat mai bine din aceasta chestie deoarece am stat aproape un an deja si as dori o sentinta mai mica in acest caz...acest proces se va face la brezoi jud valcea din cate stiu