Am o intrebare pentru dumneavoastra.
Va explic pe scurt problema cu care m am confruntat, dupa care o sa va adresez si intrebarea.
Am un coleg la birou care in ultima perioada a avut mai multe tentative de a ma scoate in oras si eventual sa legam o relatie.
Eu l am refuzat inca de la inceput, in momentul in care mi a spus ca ar vrea mai mult din partea mea, nefiindu I suficient raportul de colegialitate.
Dupa acest refuz al meu au inceput si insistentele lui: ma suna de cate 3-400 de ori pe zi... si nu... nu exagerez... 400 de telefoane/zi, amenintari... in fine ... pare a fi practic un caz de hartuire. Ceea ce m a deranjat insa la culme a fost ca "a mers" prin colegi sa afle cat mai multe informatii din viata mea personala, colegi cu care eu ieseam de cateva ori pe luna si cu care eu aveam confidente.
Printre altele, a raspandit un zvon cum ca ar exista niste poze cu mine, goala, poze pe care le am facut pentru unul dintre amici mei cu care culmea si lucrez. Desigur ca acest lucru este ireal, eu nefacand aceasta.
Acum, intrebarea mea ar fi, daca eu am conversatiile dintre colegul stalker si amicul pentru care eu in teorie am pozat goala de pe aplicatia WhatsApp, acestea pot insemna probe in fata instantei in cazul in care eu il dau in judecata pentru calomnie? Desigur as putea adauga si santaj... pentru ca ii scrie clar amicului meu... "mi ar prinde bine una 2 poze sa i le arat, in asa fel incat sa ramana intre noi toata situatia". Inclusiv eu am mesaje din partea colegului insistent unde ma anunta de existent pozelor, dupa care la o zi... dupa ce a primit confirmare cum ca nu exista asa ceva, "ma anunta" ca intr-adevar nu exista astfel de probe impotriva mea.
Mai mult decat atat, a intrebat o acelasi lucru si pe prietena amicului meu de existenta acestor poze, eu goala fiind. Am si acele print screen uri.
Va rog sa imi spuneti daca toate aceste fotografii pot fi luate in considerare ca probe de catre un judecator intr un eventual proces de calomnie si santaj.
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Multumesc anticipat
Mihaela