pe mine m-a mintit in fata ca nu se mai poate recupera parte din polita inainte sa suspend firma .in cazul asta ce e de facut impotriva angajatei .referitor la acte eu le-am trimis pe toate......
buna ziua .in luna noiembrie 2015 am incheiat polita rca la firma de asigurare iar in ianuarie 2016 am hotarat sa schimb forma de organizare din srl am facut interprindere inviduala .o data cu aceasta hotarare am vandut autoutilitara .am mers la focsani si am incercat sa-mi recuperez o parte din bani pe lunile ramase . o doamna de la firma mi-a spus ca nu pot recupera banii dacat daca am o hartie de la remat,sau de la politie cu dovada de dauna totala si nu factura de vanzare. dupa cele spuse de doamna de asairom m-am dus la registrul comertului si am inceput procedura de suspendare a srl-lui,ulterior am inchis si contul . cand am mers la broker-ul de asigurari ptr. o alta polita acesta mi-a spus ca doamna a fost rau intentionata si sa fac cerere de restituire.am facut iar acum i-mi spun ca nu mai pot recupera banii ca nu mai am firma activa si nici cont iar ei nu-mi pot returna banii intrebarea mea ete ce pot face sa-mi primesc banii? si
de ce asigurarile pot incasa bani cu chitanta si returna doar in cont ?