avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate joepopa

Activitate joepopa

Buna ziua,|
Am o intrebare la dvs: pana in luna decembrie am lucrat ca lucrator comercial intr-un magazin de haine. Pe 12 decembrie 2015 magazinul a fost inchis temporar de catre ANAF pt diferite nereguli, iar noi angajatele am stat acasa fara sa fim platite pana in prezent, in conditiile in care in luna februarie s-a prezentat unul din reprezentantii firmei pentru a ridica toata marfa din magazin si a-l inchide pe motiv ca proprietarul nu mai poate da spatiul in chirie.
Mentionez ca eu sunt insarcinata in 5 luni de sarcina si as dori sa aflu ce pot face eu impotriva celor de la firma pentru a obtine adeverinta cu vechimea, incetarea contractului de munca(pt a-mi baga actele pt somaj sa pot beneficia de postnatal ca in baza contabilei si a administratorilor nu pot sa imi pun baza) si a salariului pentru ca eu nu m-am putut angaja niciunde si datorita sarcinii si datorita ca la ITM contractele sunt inca active.
Am luat legatura cu contabila firmei, cu avocata firmei, dar si cu unul din administratori si am tost fost amanata de fiecare si pasata de la unul la celalalt despre incetarea contractului de munca si remuneratia necesara, am fost mintita ca o sa mi se trimita actele prin posta(adeverinta de vechime si incetarea contractului de munca) si ca o sa fim platite conform contractului. Dar nici urma de documente sau de bani, mai nou nu mi se mai raspunde la telefon decat de vocata, iar aceasta ma minte si ma amana din doua in doua zile. Am fost si la ITM ploiesti pentru a face plangere impotriva firmei, iar ei m-au trimis la ITM bucuresti pentru ca acolo isi are sediul firma.
Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra!