avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate sophiacristina

Activitate sophiacristina

Buna ziua

Sunt angajata într-o instituție bancara din anul.2007 inițial în funcția de operator ghișeu universal (COD COR-421110- studii medii ) iar din 09.2008 am fost numit printr-o decizie individuala semnată de conducerea grupul am fost numita printr-o decizie individuala semnată de conducerea grupului Operator ghișeu cu atribuții de consilier clientela( consilier financiar bancar COD COR 241203 - studii superioare )   pe perioada concediului de creștere copil al titularului de post -2ani  .

Incepând cu data de 11.02.2010 am intrat eu  în concediu de creștere copil pentru perioada de 2 ani.
 Am solicitat angajatorului eliberarea unei adeverințe cu vechimea în specialitatea studiilor  (  economice - superioare ) , adeverinta eliberata fără includerea vechimii aferente perioadei în care am fost Operator ghișeu cu atribuții de consilier clientela. 
Menționez ca din anul 2013 sunt încadrat pe funcția de consilier clientela.

Va rog sa-mi spuneți cum este corect, se poate asimila vechimii în specialitatea studiilor superioare economice și perioada în care am fost Operator ghișeu universal cu atribuții de consilier  ?

Va mulțumesc anticipat !

Cu stima