avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate minmin

Activitate minmin

De speriat nu cred ca va fi cazul fiindca se crede un tip smecher. Si chiar mi-a spus ca daca mai insist sa ii cer banii va merge la politie!
Si ma voi trezii ca a depus plangere el primul in potriva mea.
Multumesc frumos de raspuns.
Cu alte cuvinte sa ma adresez unui avocat!
Nu am nici o proba. Eventual notarul care nu a vazut nici un ban ca mi se inmaneaza,desi m-a intrebat ati primit suma de...am zis ca da, mergand pe increderea fostului sot care ma asigurat ca dupa ce voi semna,cu actul notarial vom merge amandoi la CF sa semnez si acolo si dupa la banca.Dar cum am spus si in primul mesaj mi-a spus ca nu mai are nici un ban sa-mi dea.

Aveti vreo proba in sensul celor sustinute de dvs?

Buna ziua!
Sunt o mama divortata cu un copil de 10 ani. In urma divortului a trebuit sa facem partajul locuintei. Fostul sot a zis ca vrea sa ramana cu locuinta, drepturmare ma va despagubii.
Locuinta fiind cu credit la banca, in urma divortului i sa pus oprire pe cont si mi-a spus ca nu i-mi poate da banii fiindca are oprire pe cont insa doar daca merg la un notar sa semnez precum ca ma despagubit,cu foaia respectiva va merge la banca si ii va ridica oprirea dupa care i-mi va restitui suma cuvenita.
Partea proasta e ca am avut incredere si am facut cum a spus chiar daca stiam ca un act notarial e de valoare mergand pe incredere.Insa nu a fost asa cum a spus ci mai rau acum i-mi spune ca nu mai are sa-mi dea nici un ban si sa nu-l mai deranjez ca ba mai mult ma va da si la politie ca ii cer bani !
Discuție Recunoastere
Stimate domn/dna la nasterea mea, persoana care a scris certificatul de nastere, a gresit numele de familie cu o litera, la care nimeni nu a zis nimic deoarece suna mult mai bine. Dupa 50 de ani mama mea a semnat un act de vanzare cumparare cu fratele meu in care scrie ca ii lasa casa, cu conditia de a o ingrijii pana la deces.
Insa nu a semnat pentru terenurile pe care le are, drept urmare sunt si eu mostenitor dupa decesul dansei.
Intrebarea mea este daca sa facut aceasta greseala cu numele eu mai pot mosteni ceva sau nu?