avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate danielasima

Activitate danielasima

Răspuns la discuția am drept la apartament?
Ce se intampla cu un notar care a eliberat un fals certificat de mostenitor? Daca face o succesiune trebuie sa trimita si ceva acte la o anume arhiva nu??
Este posibil ca fratele tatalui sa fi deschis succesiunea in alt judet decat hunedoara (alt judet decat cel al defunctului). In arhiva apare ca nu s-a deschis succesiune in hunedoara. Se poate face in alt judet? Este vreo regula pentru asta?
Se poate cere acest ROL fiscal la financiar chiar daca nu am actele casei? In ce calitate se poate solicita mai ales ca apartamentul a fost deja revandut. Am sa apelez la un avocat.

multumesc

Ca sa va raspund la intrebare - iesirea din indiviziunea succesorala e imprescriptibila.

Imi cer scuze sunt paralela cu multi termeni din domeniu. Cineva mai sus a spus ceva de "celebrul termen de acceptare a succesiunii" iar din ce ziceti dvs. (iesirea din indiviziunea succesorala e imprescriptibila) inteleg ca "niciodata nu e prea tarziu. Sper ca nu ma exprim prea poetic. :)
Multumesc
Se poate face asta dupa 9 ani? La notariat se face? Practic ma duc sa-mi faca succesiunea? Ideea e sa aflu cum a intrat fratele tatalui in posesia apart cu 3 camere. Credeam ca se poate afla de la notar sau de la funciar.
Multumesc pt. raspunsuri
Tatal meu a murit in 1997 parintii mei fiind despartiti atunci eu locuiam cu mama mea. Fratele tatalui a vandut apartamentul proprietate a tatalui din deva. Eu nu am fost chemata la succesiune. Acum, dupa 10 ani pot revendica acel apartament? Cum pot afla prin ce metode a intrat fratele tatalui in posesia apartamentului (donatie contract VC, succesiune etc). Trebuie sa dau in judecata actualul proprietar? Sau pot obtine de la notar sau de la taxe si impozite un istoric al apartamentului. Cam ce se face in astfel de situatii mai ciudate. :-/

Multumesc
D.S.