avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate tun_emanuela

Activitate tun_emanuela

Răspuns la discuția cerere validare poprire
Totusi nu am gasit nicaieri specificat cu exactitate momentul de la care se calculeaza cele 30 de zile, dat fiind faptul ca, tertul poprit nu a raspuns in niciun fel instiintarilor primite, Am primit de la executorul judecatoresc adresa inaintata catre angajator unde ii pune in vedere faptul ca daca nu va onora poprirea va inainta procedurile specifice validarii popririi.
Am depus la Judecatorie o cerere de validare a popririi indreptata catre o societate comerciala ce a refuzat sa onoreze poprirea instituita pe numele uneia dintre salariati.
Mentionez faptul ca, incuviintarea executarii s-a dispus in data de 06.05.2015, adresele de revenire a infiiintarii popriprii s-au facut in data de 06.11.2015(in conditiile in care cele anterioare nu au fost onorate), iar cererea de valdare am depus-o pe data de 07.12.2015.
Angajatorul, tertul poprit in speta de fata, i-a platit angajatului sau salariul in data de 30.11.2015, fara a-i retine niciun ban.
Prin cererea de validare urmaresc sa se puna poprire pe contul firmei pentru a ne putea recupera deodata cuantumul datoriei acumulate, insa in data de 27.01.2016, ulterior cererii mele de valiidare ni s-a retinut in cintul debitorului suma de 88 lei.
S-a stabilit termen in dosarul de validare in data de 14.04.2016 si am nevoie de un sfapt, in ceea ce priveste modalitatea in care as putea totusi obtine poprirea pe contul curent al firmei.